
| IDk | УДК | Тематика | Автор | Назва книги | Видавництво | Рік видання | Кількість сторінок | Мова | В наявності (шт.) |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 1574 | 658.589:640.43 |
інновації
підприємства готельного типу та громадського харчування ресторани |
Яцун, Л. М. | Інноваційна політика підприємств ресторанного господарства : монографія / Л. М. Яцун, О. В. Борисова | Х. : ХДУХТ | 2013 | 266 | Українська | 1/1 |
| 1600 | 658.5:640.43 |
організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування ресторани |
Сало, Я. М. | Організація обслуговування населення на підприємствах харчування. Ресторанна справа : Довідник офіціанта / Я. М. Сало | Львів : Афіша | 2007 | 301 | Українська | 10/10 |
| 1573 | 001.895:640.432 |
інновації
наука підприємства готельного типу та громадського харчування ресторани |
П'ятницька, Г. Т. | Інноваційні ресторанні технології: основи теорії : навч. посіб. / Г. Т. П'ятницька, Н. О. П'ятницька | К. : Кондор | 2013 | 250 | Українська | 1/1 |
| 1631 | 640.43(477) |
підприємства готельного типу та громадського харчування
ресторани |
П'ятницька, Г. Т. | Ресторанне господарство України: ринкові трансформації, інноваційний розвиток, структурна переорієнтація : монографія / Г. Т. П'ятницька | К. : Київський національний торговельно-економічний університет | 2007 | 465 | Українська | 15/15 |
| 1599 | 658.5:640.43 |
організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування ресторани |
Мостова, Л. М. | Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства : навчальний посібник / Л. М. Мостова, О. В. Новікова | К. : Ліра-К | 2011 | 388 | Українська | 10/10 |
| 1603 | 658.5:640.43 |
організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування ресторани |
Мостова, Л. М. | Організація обслуговування у ресторанному господарстві : підручник / Л. М. Мостова, О. В. Новікова, І. М. Ракленко | Харків : Світ книг | 2021 | 657 | Українська | 1/1 |
| 1586 | 005.642.5:640.4 |
менеджмент
підприємства готельного типу та громадського харчування ресторани |
Левченко, М. М. | Вивчення трудових процесів і витрат робочого часу в громадському харчуванні : методичні вказівки до проведення практичного заняття для студентів факультету харчування денної і заочної форм навчання / М. М. Левченко | Донецьк : ДонДУЕТ | 2004 | 76 | Українська | 2/2 |
| 1605 | 658.5:640.43 |
організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування ресторани |
Крилова, Л. В. | Організація ресторанного господарства : навчальний посібник / Л. В. Крилова | Донецьк : ДонНУЕТ | 2013 | 404 | Українська | 2/2 |
| 1614 | 728.5:640.43 |
підприємства готельного типу та громадського харчування
проектування ресторани |
За ред. Мазаракі, А. А. | HoReCa : у 3-х т. Т. II. Ресторани : навчальний посібник / А. А. Мазаракі, С. Л. Шаповал, С. В. Мельниченко та ін. ; за ред. А. А. Мазаракі | К. : Київський національний торговельно-економічний університет | 2017 | 312 | Українська | 1/1 |
| 1602 | 658.5:640.43 |
організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування ресторани |
За заг. ред. проф. П'ятницької, Н. О. | Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства : підручник / За заг. ред. проф. Н. О. П'ятницької | К. : Кондор | 2012 | 557 | Українська | 1/1 |