Зачекайте, запит оброблюється...
IDk УДК Тематика Автор Назва книги Видавництво Рік видання Кількість сторінок Мова В наявності (шт.)
Пошук:
З   
по
Від
до  
1574 658.589:640.43 інновації
підприємства готельного типу та громадського харчування
ресторани
Яцун, Л. М. Інноваційна політика підприємств ресторанного господарства : монографія / Л. М. Яцун, О. В. Борисова Х. : ХДУХТ 2013 266 Українська 1/1
1600 658.5:640.43 організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування
ресторани
Сало, Я. М. Організація обслуговування населення на підприємствах харчування. Ресторанна справа : Довідник офіціанта / Я. М. Сало Львів : Афіша 2007 301 Українська 10/10
1573 001.895:640.432 інновації
наука
підприємства готельного типу та громадського харчування
ресторани
П'ятницька, Г. Т. Інноваційні ресторанні технології: основи теорії : навч. посіб. / Г. Т. П'ятницька, Н. О. П'ятницька К. : Кондор 2013 250 Українська 1/1
1631 640.43(477) підприємства готельного типу та громадського харчування
ресторани
П'ятницька, Г. Т. Ресторанне господарство України: ринкові трансформації, інноваційний розвиток, структурна переорієнтація : монографія / Г. Т. П'ятницька К. : Київський національний торговельно-економічний університет 2007 465 Українська 15/15
1599 658.5:640.43 організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування
ресторани
Мостова, Л. М. Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства : навчальний посібник / Л. М. Мостова, О. В. Новікова К. : Ліра-К 2011 388 Українська 10/10
1603 658.5:640.43 організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування
ресторани
Мостова, Л. М. Організація обслуговування у ресторанному господарстві : підручник / Л. М. Мостова, О. В. Новікова, І. М. Ракленко Харків : Світ книг 2021 657 Українська 1/1
1586 005.642.5:640.4 менеджмент
підприємства готельного типу та громадського харчування
ресторани
Левченко, М. М. Вивчення трудових процесів і витрат робочого часу в громадському харчуванні : методичні вказівки до проведення практичного заняття для студентів факультету харчування денної і заочної форм навчання / М. М. Левченко Донецьк : ДонДУЕТ 2004 76 Українська 2/2
1605 658.5:640.43 організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування
ресторани
Крилова, Л. В. Організація ресторанного господарства : навчальний посібник / Л. В. Крилова Донецьк : ДонНУЕТ 2013 404 Українська 2/2
1614 728.5:640.43 підприємства готельного типу та громадського харчування
проектування
ресторани
За ред. Мазаракі, А. А. HoReCa : у 3-х т. Т. II. Ресторани : навчальний посібник / А. А. Мазаракі, С. Л. Шаповал, С. В. Мельниченко та ін. ; за ред. А. А. Мазаракі К. : Київський національний торговельно-економічний університет 2017 312 Українська 1/1
1602 658.5:640.43 організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування
ресторани
За заг. ред. проф. П'ятницької, Н. О. Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства : підручник / За заг. ред. проф. Н. О. П'ятницької К. : Кондор 2012 557 Українська 1/1
Copyright © Володимир Федірко 2021-2025
^ Наверх