Зачекайте, запит оброблюється...
IDk УДК Тематика Автор Назва книги Видавництво Рік видання Кількість сторінок Мова В наявності (шт.)
Пошук:
З   
по
Від
до  
2412 664.91 консервування м’яса
технологія
харчова промисловість
Янчева, М. О. Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'яса та м'ясопродуктів : навч. посіб. / М. О. Янчева, Л. В. Пешук, О. Б. Дроменко К. : Центр учбової літератури 2017 304 Українська 1/1
2424 664.871 соуси
технологія
харчова промисловість
Черевко, О. І. Процеси виробництва багатокомпонентних паст із органічної сировини : монографія / О. І. Черевко Харків : ХДУХТ 2015 167 Українська 1/1
2396 664 технологія
харчова промисловість
Соколенко, А. І. Фізико-хімічні методи обробки сировини і харчових продуктів : підручник для студентів ВНЗ / А. І. Соколенко К. : Кондор 2015 324 Українська 1/1
2389 664 технологія
харчова промисловість
Ростовський, В. С. Прогресивні ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості : навч. посіб. / В. С. Ростовський, Н. В. Олейник К. : Кондор 2008 136 Українська 3/3
2392 664 технологія
харчова промисловість
Ростовський, В. С. Системи технологій харчових виробництв : навчальний посібник / В. С. Ростовський, А. В. Колісник К. : Кондор 2008 256 Українська 1/1
2403 664.6 борошняні кондитерські вироби
випічка
технологія
харчова промисловість
хліб
Ростовський, В. С. Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів : навчальний посібник / В. С. Ростовський, О. В. Новікова К. : Ліра-К 2009 574 Українська 2/2
2429 664.6/.7 борошномельно-круп’яне та хлібопекарське виробництво
технологія
технологія та процеси переробки зерна
харчова промисловість
Ростовський, В. С. Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів : навчальний посібник / В. С. Ростовський, О. В. Новікова К. : Ліра-К 2010 574 Українська 7/7
2430 664.6/.7 борошномельно-круп’яне та хлібопекарське виробництво
технологія
технологія та процеси переробки зерна
харчова промисловість
Ростовський, В. С. Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів : навчальний посібник / В. С. Ростовський, О. В. Новікова К. : Ліра-К 2009 574 Українська 14/14
2395 664 технологія
харчова промисловість
Ростовський, В. С. Фізико-хімічні основи технологій харчових виробництв : підручник / В. С. Ростовський К. : Кондор 2017 476 Українська 1/1
2383 664+640.4+334.7 технологія
харчова промисловість
Редкол. Черевко, О. І. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва : Ч. I. : наукові пошуки молоді: Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р. / Редкол. О. І. Черевко Харків : ХДУХТ 2014 469 Українська 1/1
Copyright © Володимир Федірко 2021-2025
^ Наверх