Зачекайте, запит оброблюється...
IDk УДК Тематика Автор Назва книги Видавництво Рік видання Кількість сторінок Мова В наявності (шт.)
Пошук:
З   
по
Від
до  
2954 664.64.016 харчові продукти
хлібопекарське виробництво
якість
За ред. Дробот, В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів : навч. посіб. / За ред. В. І. Дробот К. : Кондор 2015 972 Українська 1/1
2934 006.015.5 харчові продукти
якість
NONE Методи контролю якості харчової продукції : навч. посіб. / О. І. Черевко, Л. М. Крайнюк, Л. О. Касілова та ін. Суми : Університетська книга 2018 512 Українська 2/2
2903 006.015.5 якість
Батутіна, А. П. Експертиза товарів (практикум) : навчальний посібник / А. П. Батутіна, І. В. Ємченко, А. О. Троякова Львів : Магнолія 2006 2017 396 Українська 1/1
2918 006.015.5 якість
Сирохман, І. В. Якість і безпечність зерноборошняних продуктів : навчальний посібник / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова К. : Центр навчальної літератури 2006 384 Українська 6/6
1360 005.336.3 менеджмент
управлінська діяльність
якість
Лойко, Д. П. Управління якістю : навч. посіб. / Д. П. Лойко, О. В. Вотченікова, О. П. Удовіченко, М. А. Котляр -2-ге вид. Львів : Магнолія 2006 2015 336 Українська 1/1
1361 005.336.3 менеджмент
управлінська діяльність
якість
Лойко, Д. П. Управління якістю : навч. посіб. / Д. П. Лойко, О. В. Вотченікова, О. П. Удовіченко, М. А. Котляр -2-ге вид. Львів : Магнолія 2006 2017 336 Українська 1/1
2902 006.015.5 якість
Назаренко, Л. О. Експертиза товарів (Експертиза продовольчих товарів) : навчальний посібник / Л. О. Назаренко К. : Центр учбової літератури 2017 312 Українська 1/1
2928 006.015.5 непродовольчі товари
якість
Архіпов, В. В. Судово-товарознавча експертиза товарів народного споживання та послуг : навчальний посібник / В. В. Архіпов К. : Центр учбової літератури 2017 306 Українська 1/1
2904 006.015.5 якість
Батутіна, А. П. Експертиза товарів : навчальний посібник / А. П. Батутіна, І. В. Ємченко К. : Центр навчальної літератури 2004 278 Українська 13/13
2930 006.015.5 харчові продукти
якість
Пономарьов, П. Х Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини : навчальний посібник / П. Х. Пономарьов, І. В. Сирохман К. : Лібра 1999 272 Українська 1/1
Copyright © Володимир Федірко 2021-2025
^ Наверх