Зачекайте, запит оброблюється...
IDk УДК Тематика Автор Назва книги Видавництво Рік видання Кількість сторінок Мова В наявності (шт.)
Пошук:
З   
по
Від
до  
2278 641.51/.54 технологія приготування їжі
NONE Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів: Для підприємств громадського харчування всіх форм власності / О. В. Шалимінов, Т. П. Дятченко, Л. О. Кравченко та ін. К. : А. С. К. 2000 848 Українська 4/4
2333 641.51/.54 кулінарія
технологія приготування їжі
Неіленко, С. Кулінарна етнологія : навчальний посібник / С. Неіленко, В. Русавська К. : Ліра-К 2020 612 Українська 1/1
2326 641.51/.54 технологія приготування їжі
Доцяк, В. С. Українська кухня : підручник / В. С. Доцяк Львів : Оріяна-Нова 1998 558 Українська 8/8
2322 641.51/.54 технологія приготування їжі
Шумило, Г. І. Технологія приготування їжі : навчальний посібник / Г. І. Шуміло К. : Кондор 2015 506 Українська 1/1
2318 641.51/.54 технологія приготування їжі
Шумило, Г. І. Технологія приготування їжі : навчальний посібник / Г. І. Шумило К. : Кондор 2003 506 Українська 5/5
2320 641.51/.54 технологія приготування їжі
Шумило, Г. І. Технологія приготування їжі : навчальний посібник / Г. І. Шумило К. : Кондор 2008 506 Українська 5/5
2321 641.51/.54 технологія приготування їжі
Шумило, Г. І. Технологія приготування їжі : навчальний посібник / Г. І. Шумило К. : Кондор 2006 506 Українська 10/10
2282 641.51/.54 технологія приготування їжі
Ростовський, В. С. Кухні народів світу: підручник / В. С. Ростовський К. : Кондор 2016 502 Українська 1/1
2338 641.5:81'373.46 кулінарія
технологія приготування їжі
Висоцька, Л. Є. Тлумачний словник кулінара : навчальний посібник / Л. Є. Висоцька, І. А. Страцинська Львів : Новий Світ-2000 2017 416 Українська 1/1
2285 641.51/.54 технологія приготування їжі
Ростовський, В. С. Помічник кухаря : навчальний посібник / В. С. Ростовський, Н. І. Красноход К. : Кондор 2015 342 Українська 1/1
Copyright © Володимир Федірко 2021-2025
^ Наверх