Зачекайте, запит оброблюється...
IDk УДК Тематика Автор Назва книги Видавництво Рік видання Кількість сторінок Мова В наявності (шт.)
Пошук:
З   
по
Від
до  
2394 664 технологія
харчова промисловість
Зубар, Н. М. Теоретичні основи харчових виробництв : підруч. / Н.М. Зубар К. : Кондор 2020 304 Українська 4/4
2356 641.51/.54 підприємства готельного типу та громадського харчування
ресторани
технологія
NONE Технологія продукції ресторанного господарства : навчально-наочний посібник / В. Ф. Доценко, В. І. Кочерга, В. О. Губеня та ін. К. : Кондор 2019 292 Українська 1/1
2439 664.68 технологія
хлібопекарське виробництво
Новікова, О. В. Організація, технічне оснащення малих підприємств з виготовлення хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів : підручник / О. В. Новікова, В. О. Алексеенко Харків : Світ книг 2018 196 Українська 1/1
2440 664 технологія
холодильна технологія
Лозовський, А. П. Основи холодильних технологій : навч. посіб. / А. П. Лозовський, О. М. Іванов Суми : Університетська книга 2018 149 Українська 4/4
2428 664.6/.7 борошномельно-круп’яне та хлібопекарське виробництво
технологія
технологія та процеси переробки зерна
харчова промисловість
За заг. ред. Лисюк, Г. М. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів : навч. посіб. / За заг. Ред. Г. М. Лисюк Суми : Університетська книга 2018 464 Українська 1/1
2357 636.2+637.11/.5 продукти тваринництва і мисливства
технологія
Костенко, В. І. Технологія виробництва молока і яловичини : підручник / В. І. Костенко К. : Ліра-К 2018 672 Українська 1/1
2432 664.6/.7 борошномельно-круп’яне та хлібопекарське виробництво
технологія
технологія та процеси переробки зерна
харчова промисловість
Новікова, О. В. Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів : навч. посіб. / О. В. Новікова К. : Ліра-К 2018 540 Українська 1/1
2411 664.91 консервування м’яса
технологія
харчова промисловість
Пешук, Л. В. Технологія переробки вторинних продуктів м'ясної галузі : підручник / Л. В. Пешук К. : Центр учбової літератури 2018 366 Українська 1/1
2384 664 технологія
харчова промисловість
За ред. д. т. н., проф. Піддубного, В. А. Інноваційні технології харчових виробництв : монографія / За ред. д. т. н., проф. В. А. Піддубного К. : Кондор 2017 374 Українська 2/2
2382 664 технологія
харчова промисловість
NONE Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи) : підручник / Л. Л. Товажнянський, С. І. Бухкало, А. Є. Денисова та ін. К. : Центр учбової літератури 2017 470 Українська 1/1
Copyright © Володимир Федірко 2021-2025
^ Наверх