Зачекайте, запит оброблюється...
IDk УДК Тематика Автор Назва книги Видавництво Рік видання Кількість сторінок Мова В наявності (шт.)
Пошук:
З   
по
Від
до  
2390 664 технологія
харчова промисловість
Лисовская, Д. П. Производственные технологии : учебник / Д. П. Лисовская, Минск : Высшая школа 2009 400 Російська 1/1
2423 664.871 соуси
технологія
харчова промисловість
NONE Пищевые технологии: Технология эмульсионных соусов, кетчупов и горчицы : учебное пособие / А. Ф, Коршунова, С. К. Ильдирова, В. А. Гницевич, С. Э. Стиборовский Донецк : ДонНУЭТ 2007 147 Російська 2/2
2409 664.91 консервування м’яса
технологія
харчова промисловість
Коршунова, А. Ф. Технология производства продукции общественного питания. Мясо. Технологические аспекты переработки и использования : учебное пособие / А. Ф. Коршунова Донецк : ДонГУЭТ 2003 120 Російська 2/2
2417 664.95 консервування риби
технологія
харчова промисловість
NONE Технология переработки рыбы и морепродуктов : учебное пособие / Г. И. Касьянов, Е. Е. Иванова, А. Б. Одинцов и др. Ростов-на-Дону : Март 2001 416 Російська 1/1
2422 664.86 соки
технологія
харчова промисловість
Самсонова, А. Н. Фруктовые и овощные соки (Техника и технология) / А. Н. Самсонова, В. Б. Ушева М. : Агропромиздат 1990 287 Російська 1/1
2434 664.1 технологія
харчова промисловість
цукрове виробництво
Петрушевский, В. В. Производство сахаристых веществ / В. В. Петрушевский, Е. Г. Бондарь, Е. В. Винокурова К. : Урожай 1989 168 Російська 1/1
2406 664.91 консервування м’яса
технологія
харчова промисловість
Тимощук, И. И. Совершенствование технологии мясных продуктов / И. И. Тимощук К. : Урожай 1988 192 Російська 1/1
2421 664.2 крохмалисті речовини
крохмаль
технологія
харчова промисловість
Романенко, В. Н. Комплексное использование сырья в крахмало-паточном производстве / В. Н. Романенко, Н. И. Филиппова М. : Агропромиздат 1985 176 Російська 1/1
2402 664.6 борошняні кондитерські вироби
випічка
технологія
харчова промисловість
хліб
Ауєрман, Л. Я. Технология хлебопекарного производства : учебник для студентов вузов / Л. Я. Ауєрман М. : Лёгкая и пищевая промышленность 1984 416 Російська 3/3
2418 664.95 консервування риби
технологія
харчова промисловість
NONE Холодильная технология рыбных продуктов : учебник / Л. И. Константинов, Л. Г. Мельниченко, А. И. Ейдеюс, Е. Б. Тадулев М. : Лёгкая и пищевая промышленность 1984 184 Російська 2/2
Copyright © Володимир Федірко 2021-2025
^ Наверх