
| IDk | УДК | Тематика | Автор | Назва книги | Видавництво | Рік видання | Кількість сторінок | Мова | В наявності (шт.) |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 2412 | 664.91 |
консервування м’яса
технологія харчова промисловість |
Янчева, М. О. | Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'яса та м'ясопродуктів : навч. посіб. / М. О. Янчева, Л. В. Пешук, О. Б. Дроменко | К. : Центр учбової літератури | 2017 | 304 | Українська | 1/1 |
| 2802 | 664.3:637.2:577.115 |
біохімія
маргарин протеїнвмісні харчові продукти технологія хімія харчові масла та жири |
Щербаков, В. Г. | Биохимия и товароведение масличного сырья : учебник / В. Г. Щербаков | М.: Пищевая промышленность | 1979 | 336 | Російська | 1/1 |
| 2373 | 637.14 |
молоко
молочна промисловість в цілому оброблене молоко продукти тваринництва і мисливства технологія |
Шаманова, Г. П. | Производство сухих молочны продуктов детского питания : учеб. пособ. / Г. П. Шаманова, Р. М. Киселёва | М. : Пищевая промышленность | 1978 | 103 | Російська | 1/1 |
| 2363 | 637.12 |
молоко
молочна промисловість в цілому продукти тваринництва і мисливства технологія |
Шалыгина, А. М. | Общая технология молока и молочных продуктов : учебник / А. М. Шалыгина, Л. В. Калинина | М. : Колос | 2007 | 199 | Російська | 1/1 |
| 2438 | 663.95 |
технологія
харчова промисловість чай |
Чхаидзе, Г. И. | Чаеводство : учебник / Г. И. Чхаидзе, А. Д. Микеладзе | М. : Колос | 1979 | 359 | Російська | 1/1 |
| 3067 | 664 |
технологія
харчова промисловість |
Чубик, И. А. | Справочник по теплофизическим константам пищевых продуктов и полуфабрикатов / И. А. Чубик, А. М. Маслов | М. : Пищевая промышленность | 1965 | 156 | Російська | 1/1 |
| 2424 | 664.871 |
соуси
технологія харчова промисловість |
Черевко, О. І. | Процеси виробництва багатокомпонентних паст із органічної сировини : монографія / О. І. Черевко | Харків : ХДУХТ | 2015 | 167 | Українська | 1/1 |
| 2369 | 637.14 |
молоко
молочна промисловість в цілому оброблене молоко продукти тваринництва і мисливства технологія |
Храмцов, А. Г. | Молочная сыворотка. Переработка и использование / А. Г. Храмцов | М. : Пищевая промышленность | 1979 | 271 | Російська | 1/1 |
| 2437 | 663.95 |
технологія
харчова промисловість чай |
Хочолава, И. А. | Технология чая / И. А. Хочолава | М. : Пищевая промышленность | 1977 | 303 | Російська | 1/1 |
| 2406 | 664.91 |
консервування м’яса
технологія харчова промисловість |
Тимощук, И. И. | Совершенствование технологии мясных продуктов / И. И. Тимощук | К. : Урожай | 1988 | 192 | Російська | 1/1 |