|
IDk |
УДК |
Тематика |
Автор
|
Назва книги
|
Видавництво
|
Рік видання
|
Кількість сторінок
|
Мова
|
В наявності (шт.) |
|
2322 |
641.51/.54 |
технологія приготування їжі
|
Шумило, Г. І. |
Технологія приготування їжі : навчальний посібник / Г. І. Шуміло |
К. : Кондор |
2015 |
506 |
Українська
|
1/1 |
|
2318 |
641.51/.54 |
технологія приготування їжі
|
Шумило, Г. І. |
Технологія приготування їжі : навчальний посібник / Г. І. Шумило |
К. : Кондор |
2003 |
506 |
Українська
|
5/5 |
|
2320 |
641.51/.54 |
технологія приготування їжі
|
Шумило, Г. І. |
Технологія приготування їжі : навчальний посібник / Г. І. Шумило |
К. : Кондор |
2008 |
506 |
Українська
|
5/5 |
|
2321 |
641.51/.54 |
технологія приготування їжі
|
Шумило, Г. І. |
Технологія приготування їжі : навчальний посібник / Г. І. Шумило |
К. : Кондор |
2006 |
506 |
Українська
|
10/10 |
|
2290 |
641.51/.54 |
технологія приготування їжі
|
Шульман, З. Е. |
Салаты и соусы / З. Е. Шульман, А. И. Здобнов |
К. : Техніка |
1991 |
63 |
Російська
|
2/2 |
|
2297 |
641.51/.54 |
технологія приготування їжі
|
Шалимов, С. А. |
Современная украинская кухня / С. А. Шалимов, Е. А. Шадура |
К. : Техніка |
1989 |
288 |
Російська
|
1/1 |
|
2304 |
641.51/.54 |
технологія приготування їжі
|
Шалимов, С. А. |
Сучасна українська кухня / С. А. Шалимов, Е. А. Шадура |
К. : Техніка |
1979 |
271 |
Українська
|
1/1 |
|
2277 |
641.51/.54 |
технологія приготування їжі
|
Циганенко, В. О. |
Домашні кондитерські вироби / В. О. Циганенко, О. І. Здобнов, А. Т. Ратушенко |
К. : Кондор |
2011 |
252 |
Українська
|
1/1 |
|
2310 |
641.51/.54 |
технологія приготування їжі
|
Ховикова, Ж. А. |
Технология приготовления пищи / Ж. А. Ховикова, А. И. Вересюк |
К. : Вища школа |
1978 |
0 |
Російська
|
2/2 |
|
2286 |
641.51/.54 |
технологія приготування їжі
|
Франко, О. Ф. |
Практична кухня / О. Ф. Франко |
Львів : Каменяр |
1990 |
238 |
Українська
|
1/1 |