Зачекайте, запит оброблюється...
IDk УДК Тематика Автор Назва книги Видавництво Рік видання Кількість сторінок Мова В наявності (шт.)
Пошук:
З   
по
Від
до  
2322 641.51/.54 технологія приготування їжі
Шумило, Г. І. Технологія приготування їжі : навчальний посібник / Г. І. Шуміло К. : Кондор 2015 506 Українська 1/1
2318 641.51/.54 технологія приготування їжі
Шумило, Г. І. Технологія приготування їжі : навчальний посібник / Г. І. Шумило К. : Кондор 2003 506 Українська 5/5
2320 641.51/.54 технологія приготування їжі
Шумило, Г. І. Технологія приготування їжі : навчальний посібник / Г. І. Шумило К. : Кондор 2008 506 Українська 5/5
2321 641.51/.54 технологія приготування їжі
Шумило, Г. І. Технологія приготування їжі : навчальний посібник / Г. І. Шумило К. : Кондор 2006 506 Українська 10/10
2290 641.51/.54 технологія приготування їжі
Шульман, З. Е. Салаты и соусы / З. Е. Шульман, А. И. Здобнов К. : Техніка 1991 63 Російська 2/2
2297 641.51/.54 технологія приготування їжі
Шалимов, С. А. Современная украинская кухня / С. А. Шалимов, Е. А. Шадура К. : Техніка 1989 288 Російська 1/1
2304 641.51/.54 технологія приготування їжі
Шалимов, С. А. Сучасна українська кухня / С. А. Шалимов, Е. А. Шадура К. : Техніка 1979 271 Українська 1/1
2277 641.51/.54 технологія приготування їжі
Циганенко, В. О. Домашні кондитерські вироби / В. О. Циганенко, О. І. Здобнов, А. Т. Ратушенко К. : Кондор 2011 252 Українська 1/1
2310 641.51/.54 технологія приготування їжі
Ховикова, Ж. А. Технология приготовления пищи / Ж. А. Ховикова, А. И. Вересюк К. : Вища школа 1978 0 Російська 2/2
2286 641.51/.54 технологія приготування їжі
Франко, О. Ф. Практична кухня / О. Ф. Франко Львів : Каменяр 1990 238 Українська 1/1
Copyright © Володимир Федірко 2021-2025
^ Наверх