
| IDk | УДК | Тематика | Автор | Назва книги | Видавництво | Рік видання | Кількість сторінок | Мова | В наявності (шт.) |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 165 | 612 |
валеологія
фізіологія |
Под ред. Георгиевой, С. А. | Физиология : учебник / Под ред. С. А. Георгиевой | М. : Медицина | 1986 | 400 | Російська | 19/19 |
| 157 | 613.2+612 |
валеологія
гігієна харчування фізіологія |
NONE | Фізіологія харчування : підручник / Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, Є. Я. Левітін та ін. | Суми : Університетська книга | 2018 | 473 | Українська | 1/1 |
| 156 | 613.2+612 |
валеологія
гігієна харчування фізіологія |
Смоляр, В. І. | Фізіологія та гігієна харчування : підручник для студентів технологічних спеціальностей з напряму "Харчова технологія та інженерія" / В. І. Смоляр | К. : Здоров'я | 2000 | 336 | Українська | 17/17 |
| 155 | 613.2+612 |
валеологія
гігієна харчування фізіологія |
Орлова, Н. Я. | Фізіологія та біохімія харчування : підручник / Н. Я. Орлова | К. : Київ. держ. торг. - екон. ун-т | 2001 | 248 | Українська | 3/3 |
| 164 | 612 |
валеологія
фізіологія |
Найт, Р. | Прислухайтесь до свого організму. Вплив крихітних мікробів / Роб Найт, Брендан Бюлер | Х. : Віват | 2018 | 128 | Українська | 1/1 |
| 127 | 613.2+612 |
валеологія
гігієна харчування фізіологія |
Матюхина, З. П. | Основы физиологии питания, санитарии и гигиены (в общественном питании) : учебник / З. П. Матюхина | М. : Высшая школа | 1984 | 96 | Російська | 1/1 |
| 126 | 613.2+612 |
валеологія
гігієна харчування фізіологія |
Матюхина, З. П. | Основы физиологии питания, гигиены и санитарии (для работников общественного питания) : учебник / З. П. Матюхина | М. : Высшая школа | 1989 | 159 | Російська | 1/1 |
| 125 | 613.2+612 |
валеологія
гігієна харчування фізіологія |
Казакова, З. А. | Основы физиологии питания, гигиена и санитария : учебник / З. А. Казакова, К. М. Поминова, А. К. Меньшикова | М. : Экономика | 1978 | 245 | Російська | 5/5 |
| 124 | 612.3+613.2 |
валеологія
гігієна харчування фізіологія |
Павлоцька, Л. Ф. | Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів: навч. посіб./Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, Л. Р. Димитрієвич | Суми : Університетська книга | 2018 | 441 | Українська | 1/1 |
| 154 | 613.2+612 |
валеологія
гігієна харчування фізіологія |
NONE | Основи фізіології, гігієни та безпеки харчування : у 2-х ч. Ч. II. : Основи гігієни та безпеки харчування : навчальний посібник / О. М. Царенко, М. І. Машкін, Л. Ф. Павлоцька та ін. | Суми : Університетська книга | 2004 | 278 | Українська | 1/1 |