
| IDk | УДК | Тематика | Автор | Назва книги | Видавництво | Рік видання | Кількість сторінок | Мова | В наявності (шт.) |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 193 | 613/.614:338.48 |
валеологія
галузі економіки економіка економіка туризму попередження нещасних випадків |
Козинець, В. М. | Безпека життєдіяльності у сфері туризму : навчальний посібник / В. М. Козинець | К. : Кондор | 2015 | 576 | Українська | 1/1 |
| 123 | 612.3+613.2 |
валеологія
гігієна харчування фізіологія |
NONE | Основи фізіології та гігієни харчування : підручник / Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцька, В. С. Артеменко | Суми : Університетська книга | 2018 | 558 | Українська | 1/1 |
| 131 | 613.2 |
валеологія
гігієна харчування |
Петровский, К. С. | Гигиена питания : учебник / К. С. Петровский, В. Д. Ванханен | М. : Медицина | 1981 | 528 | Російська | 1/1 |
| 141 | 613.2 |
валеологія
гігієна харчування |
Павлоцька, Л. Ф. | Нутриціологія : підручник / Л. Ф. Павлоцька | Харків : Світ книг | 2020 | 527 | Українська | 1/1 |
| 120 | 613/.614 |
валеологія
|
Бедрій, Я. І. | Безпека життєдіяльності : навчальний посібник / Я. І. Бедрій, В. Я. Нечай | Львів : Магнолія 2006 | 2010 | 499 | Українська | 10/10 |
| 135 | 613.2 |
валеологія
гігієна харчування |
NONE | Диетическое питание : Т.2. : Основы технологии производства и организации потребления продукции диетического питания : учебное пособие-справочник / А. И. Черевко, Н. В. Дуденко, Л. А. Скурихина и др. | Суми : Університетська книга | 2018 | 494 | Російська | 1/1 |
| 157 | 613.2+612 |
валеологія
гігієна харчування фізіологія |
NONE | Фізіологія харчування : підручник / Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, Є. Я. Левітін та ін. | Суми : Університетська книга | 2018 | 473 | Українська | 1/1 |
| 151 | 613.2+612 |
валеологія
гігієна харчування фізіологія |
Зубар, Н. М. | Основи фізіології та гігієни харчування : підручник / Н. М. Зубар | К. : Кондор | 2018 | 444 | Українська | 3/3 |
| 124 | 612.3+613.2 |
валеологія
гігієна харчування фізіологія |
Павлоцька, Л. Ф. | Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів: навч. посіб./Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, Л. Р. Димитрієвич | Суми : Університетська книга | 2018 | 441 | Українська | 1/1 |
| 134 | 613.2 |
валеологія
гігієна харчування |
NONE | Диетическое питание : Т.1. : Физиологические основы диетического питания : учебное пособие-справочник / А. И. Черевко, Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцкая, Л. Р. Дмитриевич | Суми : Університетська книга | 2017 | 432 | Російська | 1/1 |