
| IDk | УДК | Тематика | Автор | Назва книги | Видавництво | Рік видання | Кількість сторінок | Мова | В наявності (шт.) |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 2614 | [339.166.82:001.11]:637.1 |
молоко
продовольчі товари товарознавство |
Рудавська, Г. Б. | Молочні та яєчні товари : підручник для студентів вищих навчальних закладів / Г. Б. Рудавська, Є. В. Тищенко, С. П. Кущ | К. : Київський національний торговельно-економічний університет | 2013 | 372 | Українська | 1/1 |
| 2809 | 577:(664.3:637.2) |
біохімія
молоко молочна промисловість в цілому продукти тваринництва і мисливства технологія хімія |
Пешук, Л. В. | Біохімія та технологія оліє-жирової сировини : навчальний посібник / Л. В. Пешук, Т. Т. Носенко | К. : Центр учбової літератури | 2011 | 296 | Українська | 10/10 |
| 2363 | 637.12 |
молоко
молочна промисловість в цілому продукти тваринництва і мисливства технологія |
Шалыгина, А. М. | Общая технология молока и молочных продуктов : учебник / А. М. Шалыгина, Л. В. Калинина | М. : Колос | 2007 | 199 | Російська | 1/1 |
| 2613 | [339.166.82:001.11]:637.1 |
молоко
продовольчі товари товарознавство |
Рудавська, Г. Б. | Молочні та яєчні товари : підручник / Г. Б. Рудавська, Є. В. Тищенко | К. : Книга | 2004 | 392 | Українська | 1/1 |
| 2820 | 579.67:637.1 |
мікробіологія
молоко молочна промисловість в цілому продукти тваринництва і мисливства хімія |
Малыгигна, В. Д. | Товароведная микробиология. Раздел "Молоко и молочные продукты" : методические рекомендации к изучению курса для студентов факультета маркетинга торговли и таможенного дела всех форм обучения / В. Д. Малыгина, В. В. Какунина, В. П. Ракова | Донецк : ДонГУЭТ | 2004 | 128 | Російська | 2/2 |
| 2945 | 006.015.5 |
молоко
харчові продукти якість |
Храмцов, А. Г. | Экспертиза вторичного молочного сырья и получаемых из него продуктов : методические указания / А. Г. Храмцов | Санкт-Петербург : ГИОРД | 2004 | 120 | Російська | 1/1 |
| 522 | 339.13:637.12 |
аналіз ринку
економіка молоко ринок в цілому |
Безкровна, Н. З. | Ринок молока та молочних товарів : методичні вказівки щодо виконання лабораторних робіт / Н. З. Безкровна, В. П. Ракова | Донецьк : ДонДУЕТ | 2002 | 82 | Українська | 1/1 |
| 2834 | 579.61:637.1'5 |
м'ясо
мікробіологія молоко молочна промисловість в цілому продукти тваринництва і мисливства хімія |
Моисеева, Е. Л. | Микробиология мясных и молочных продуктов при холодном хранении / Е. Л. Моисеева | М. : Агропромиздат | 1988 | 223 | Російська | 1/1 |
| 2372 | 637.14 |
молоко
молочна промисловість в цілому оброблене молоко продукти тваринництва і мисливства технологія |
Зобкова, З. С. | Производство молока и молочных продуктов с наполнителями и витаминами / З. С. Зобкова, И. М. Падарян | М. : Агропромиздат | 1985 | 80 | Російська | 1/1 |
| 2805 | 637.1:577.1 |
біохімія
молоко молочна промисловість в цілому хімія |
Горбатова, К. К. | Биохимия молока и молочных продуктов : учебное пособие для студентов вузов, обуч. по спец. "Технология молока и молочных продуктов" / К. К. Горбатова | М. : Лёгкая и пищевая промышленность | 1984 | 344 | Російська | 1/1 |