
| IDk | УДК | Тематика | Автор | Назва книги | Видавництво | Рік видання | Кількість сторінок | Мова | В наявності (шт.) |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 1615 | 72:640.4 |
підприємства готельного типу та громадського харчування
проектування ресторани |
NONE | Інжиніринг у ресторанному бізнесі : навчальний посібник / О. В. Кузьмін, О. В. Чемакіна, Л. М. Акімова та ін. | Херсон : Олди-плюс | 2019 | 488 | Українська | 2/2 |
| 1669 | 658.274:640.43 |
машини та обладнання в цілому
підприємства харчової промисловості ресторани |
NONE | Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня : навч. посіб. / О. В. Кузьмін, В. В. Кійко, Л. М. Акімова, С. М. Бондарчук | Херсон : Олди-плюс | 2018 | 276 | Українська | 1/1 |
| 1620 | 658.5:640.43 |
підприємства готельного типу та громадського харчування
проектування ресторани |
NONE | Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства : навчальний посібник для вищих навчальних закладів / П. П. Павленкова, Л. М. Тележенко, І. Р. Біленька, Н. А. Дзюба | Херсон : Олди-плюс | 2019 | 312 | Українська | 2/2 |
| 1587 | 005:640.43 |
менеджмент
підприємства готельного типу та громадського харчування ресторани |
NONE | Менеджмент ресторанного господарства : навч. посіб. / Л. М. Яцун, О. В. Новікова, Л. Д. Льовшина та ін. | Харків : Світ книг | 2019 | 486 | Українська | 1/1 |
| 1603 | 658.5:640.43 |
організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування ресторани |
Мостова, Л. М. | Організація обслуговування у ресторанному господарстві : підручник / Л. М. Мостова, О. В. Новікова, І. М. Ракленко | Харків : Світ книг | 2021 | 657 | Українська | 1/1 |
| 1574 | 658.589:640.43 |
інновації
підприємства готельного типу та громадського харчування ресторани |
Яцун, Л. М. | Інноваційна політика підприємств ресторанного господарства : монографія / Л. М. Яцун, О. В. Борисова | Х. : ХДУХТ | 2013 | 266 | Українська | 1/1 |
| 1618 | 72:640.4 |
підприємства готельного типу та громадського харчування
проектування ресторани |
Грицюк, Л. С. | Проектування закладів харчування : навчальний посібник / Л. С. Грицюк, С. М. Лінда, В. Б. Якубовський | Львів : Львівська політехніка | 2012 | 184 | Українська | 1/1 |
| 1619 | 72:640.43 |
підприємства готельного типу та громадського харчування
проектування ресторани |
Грицюк, Л. С. | Проектування закладів харчування: навчальний посібник / Л. С. Грицюк, С. М. Лінда, В. Б. Якубовський | Львів : Львівська політехніка | 2012 | 184 | Українська | 1/1 |
| 1600 | 658.5:640.43 |
організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування ресторани |
Сало, Я. М. | Організація обслуговування населення на підприємствах харчування. Ресторанна справа : Довідник офіціанта / Я. М. Сало | Львів : Афіша | 2007 | 301 | Українська | 10/10 |
| 1598 | 658.5:640.43 |
організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування ресторани |
Архіпов, В. В. | Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства : навчальний посібник / В. В. Архіпов, В. А. Русавська | К. : Центр учбової літератури | 2009 | 342 | Українська | 15/15 |