Зачекайте, запит оброблюється...
IDk УДК Тематика Автор Назва книги Видавництво Рік видання Кількість сторінок Мова В наявності (шт.)
Пошук:
З   
по
Від
до  
1615 72:640.4 підприємства готельного типу та громадського харчування
проектування
ресторани
NONE Інжиніринг у ресторанному бізнесі : навчальний посібник / О. В. Кузьмін, О. В. Чемакіна, Л. М. Акімова та ін. Херсон : Олди-плюс 2019 488 Українська 2/2
1620 658.5:640.43 підприємства готельного типу та громадського харчування
проектування
ресторани
NONE Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства : навчальний посібник для вищих навчальних закладів / П. П. Павленкова, Л. М. Тележенко, І. Р. Біленька, Н. А. Дзюба Херсон : Олди-плюс 2019 312 Українська 2/2
1569 001.895:640.4 інновації
наука
підприємства готельного типу та громадського харчування
Редкол. Черевко, О. І. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р. : тези у 2-х ч. Ч. II / Редкол. О. І. Черевко Харків : ХДУХТ 2015 517 Українська 1/1
1570 001.895:640.4 інновації
наука
підприємства готельного типу та громадського харчування
Редкол. Черевко, О. І. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: Всеукраїнська науково-практтична конференція молодих учених і студентів, 26 березня 2014 р. : тези у 2-х ч. Ч. I / Редкол. О. І. Черевко Харків : ХДУХТ 2015 451 Українська 1/1
1571 001.895:640.4 інновації
наука
підприємства готельного типу та громадського харчування
Редкол. Черевко, О. І. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: Всеукраїнська науково-практтична конференція молодих учених і студентів, 26 березня 2014 р.: тези у 2-х ч. Ч. II / Редкол. О. І. Черевко Харків : ХДУХТ 2014 503 Українська 1/1
1556 681:640.4 автоматизація
підприємства готельного типу та громадського харчування
Черевко, О. І. Процеси і апарати харчових виробництв : підручник /О. І. Черевко, А. М. Поперечний Харків : ХДАТОХ 2002 420 Українська 1/1
1587 005:640.43 менеджмент
підприємства готельного типу та громадського харчування
ресторани
NONE Менеджмент ресторанного господарства : навч. посіб. / Л. М. Яцун, О. В. Новікова, Л. Д. Льовшина та ін. Харків : Світ книг 2019 486 Українська 1/1
1603 658.5:640.43 організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування
ресторани
Мостова, Л. М. Організація обслуговування у ресторанному господарстві : підручник / Л. М. Мостова, О. В. Новікова, І. М. Ракленко Харків : Світ книг 2021 657 Українська 1/1
1574 658.589:640.43 інновації
підприємства готельного типу та громадського харчування
ресторани
Яцун, Л. М. Інноваційна політика підприємств ресторанного господарства : монографія / Л. М. Яцун, О. В. Борисова Х. : ХДУХТ 2013 266 Українська 1/1
1043 640.4:(81'25:811.111) англійська мова
кулінарія
лінгвістика
мовознавство
підприємства готельного типу та громадського харчування
теорія перекладу
Концеус, В. И. Сборник текстов по кулинарии на английском языке : учебное пособие для пищевых специальностей / В. И. Концеус, А. П. Збитнева М. : Высшая школа 1972 106 Українська 2/2
Copyright © Володимир Федірко 2021-2025
^ Наверх