
| IDk | УДК | Тематика | Автор | Назва книги | Видавництво | Рік видання | Кількість сторінок | Мова | В наявності (шт.) |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 1574 | 658.589:640.43 |
інновації
підприємства готельного типу та громадського харчування ресторани |
Яцун, Л. М. | Інноваційна політика підприємств ресторанного господарства : монографія / Л. М. Яцун, О. В. Борисова | Х. : ХДУХТ | 2013 | 266 | Українська | 1/1 |
| 1627 | 614.31:640.43 |
підприємства готельного типу та громадського харчування
ресторани санітарний нагляд |
Шарыгина, А. Н. | Санитарная техника в общественном питании : учебник для технологических факультетов торговых вузов / А. Н. Шарыгина, И. Ю. Гриднева | М. : Экономика | 1985 | 209 | Російська | 3/3 |
| 1682 | 658.274:640.43 |
машини та обладнання в цілому
підприємства харчової промисловості ресторани |
Черевко, А. И. | Оборудование предприятий общественного питания : Т.2 : Торгово-технологическое оборудование / А. И. Черевко, А. И. Попов | М. : Экономика | 1988 | 271 | Російська | 11/11 |
| 1621 | 640-057 |
підприємства готельного типу та громадського харчування
професії ресторани |
Сипливый, М. К. | Профессии общественного питания / М. К. Сипливый | К. : Радянська школа | 1987 | 80 | Російська | 1/1 |
| 1628 | 614.31:640.43 |
підприємства готельного типу та громадського харчування
ресторани санітарний нагляд |
Сенатов, И. Г. | Санитарная техника в общественном питании : учебник для технологических факультетов торговых вузов / И. Г. Сенатов | М. : Экономика | 1973 | 214 | Російська | 8/8 |
| 1600 | 658.5:640.43 |
організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування ресторани |
Сало, Я. М. | Організація обслуговування населення на підприємствах харчування. Ресторанна справа : Довідник офіціанта / Я. М. Сало | Львів : Афіша | 2007 | 301 | Українська | 10/10 |
| 1630 | 681:640.43 |
автоматизація
підприємства готельного типу та громадського харчування ресторани устаткування |
Протченко, Н. В. | Автоматика и автоматизация производственных процессов в общественном питании : учебное пособие для студентов / Н. В. Протченко, Е. А. Канарчук, Г. А. Бублик | К. : Вища школа | 1979 | 352 | Російська | 5/5 |
| 1625 | 614.31:640.43 |
підприємства готельного типу та громадського харчування
ресторани санітарний нагляд |
Педенко, А. И. | Гигиена и санитария общественного питания : учебник для технологических факультетов торговых вузов / А. И. Педенко, И. В. Лерина, Б. И. Белицкий | М. : Экономика | 1984 | 256 | Російська | 3/3 |
| 1573 | 001.895:640.432 |
інновації
наука підприємства готельного типу та громадського харчування ресторани |
П'ятницька, Г. Т. | Інноваційні ресторанні технології: основи теорії : навч. посіб. / Г. Т. П'ятницька, Н. О. П'ятницька | К. : Кондор | 2013 | 250 | Українська | 1/1 |
| 1631 | 640.43(477) |
підприємства готельного типу та громадського харчування
ресторани |
П'ятницька, Г. Т. | Ресторанне господарство України: ринкові трансформації, інноваційний розвиток, структурна переорієнтація : монографія / Г. Т. П'ятницька | К. : Київський національний торговельно-економічний університет | 2007 | 465 | Українська | 15/15 |