Зачекайте, запит оброблюється...
IDk УДК Тематика Автор Назва книги Видавництво Рік видання Кількість сторінок Мова В наявності (шт.)
Пошук:
З   
по
Від
до  
1592 658.5:640.4 організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування
Сокол, Т. Г. Організація обслуговування в готелях і туристичних комплексах : підручник / Т. Г. Сокол К. : Альтерпрес 2012 446 Українська 2/2
1600 658.5:640.43 організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування
ресторани
Сало, Я. М. Організація обслуговування населення на підприємствах харчування. Ресторанна справа : Довідник офіціанта / Я. М. Сало Львів : Афіша 2007 301 Українська 10/10
1599 658.5:640.43 організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування
ресторани
Мостова, Л. М. Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства : навчальний посібник / Л. М. Мостова, О. В. Новікова К. : Ліра-К 2011 388 Українська 10/10
1603 658.5:640.43 організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування
ресторани
Мостова, Л. М. Організація обслуговування у ресторанному господарстві : підручник / Л. М. Мостова, О. В. Новікова, І. М. Ракленко Харків : Світ книг 2021 657 Українська 1/1
1593 658.5:640.4 організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування
Машир, Н. П. Ресторанний сервіс та секрети гостинності : навчальний посібник / Н. П. Машир, А. П. Пасюк К. : Кондор 2016 392 Українська 8/8
1594 658.5:640.4 організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування
Машир, Н. П. Ресторанний сервіс та секрети гостинності : навчальний посібник / Н. П. Машир, А. П. Пасюк К. : Кондор 2016 292 Українська 0/0
1589 658.5:640.4 організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування
Лук'янов, В. О. Організація готельно-ресторанного обслуговування : навч. посіб. / В. О. Лук'янов, Г. Б. Мунін К. : Кондор 2012 346 Українська 1/1
1605 658.5:640.43 організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування
ресторани
Крилова, Л. В. Організація ресторанного господарства : навчальний посібник / Л. В. Крилова Донецьк : ДонНУЕТ 2013 404 Українська 2/2
1590 658.5:640.4 організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування
Ковешніков, В. С. Організація готельно-ресторанної справи : навчальний посібник / В. С. Ковешніков, М. П. Мальська, Х. Й. Роглєв К. : Кондор 2015 752 Українська 1/1
1588 658.5:640.4 організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування
Ковешніков, В. С. Організація готельно-ресторанного господарства : навчальний посібник / В. С. Ковешніков, А. Т. Матвієнко, О. Г. Разметова К. : Ліра-К 2020 564 Українська 1/1
Copyright © Володимир Федірко 2021-2025
^ Наверх