
| IDk | УДК | Тематика | Автор | Назва книги | Видавництво | Рік видання | Кількість сторінок | Мова | В наявності (шт.) |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 1603 | 658.5:640.43 |
організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування ресторани |
Мостова, Л. М. | Організація обслуговування у ресторанному господарстві : підручник / Л. М. Мостова, О. В. Новікова, І. М. Ракленко | Харків : Світ книг | 2021 | 657 | Українська | 1/1 |
| 1615 | 72:640.4 |
підприємства готельного типу та громадського харчування
проектування ресторани |
NONE | Інжиніринг у ресторанному бізнесі : навчальний посібник / О. В. Кузьмін, О. В. Чемакіна, Л. М. Акімова та ін. | Херсон : Олди-плюс | 2019 | 488 | Українська | 2/2 |
| 1587 | 005:640.43 |
менеджмент
підприємства готельного типу та громадського харчування ресторани |
NONE | Менеджмент ресторанного господарства : навч. посіб. / Л. М. Яцун, О. В. Новікова, Л. Д. Льовшина та ін. | Харків : Світ книг | 2019 | 486 | Українська | 1/1 |
| 1620 | 658.5:640.43 |
підприємства готельного типу та громадського харчування
проектування ресторани |
NONE | Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства : навчальний посібник для вищих навчальних закладів / П. П. Павленкова, Л. М. Тележенко, І. Р. Біленька, Н. А. Дзюба | Херсон : Олди-плюс | 2019 | 312 | Українська | 2/2 |
| 2356 | 641.51/.54 |
підприємства готельного типу та громадського харчування
ресторани технологія |
NONE | Технологія продукції ресторанного господарства : навчально-наочний посібник / В. Ф. Доценко, В. І. Кочерга, В. О. Губеня та ін. | К. : Кондор | 2019 | 292 | Українська | 1/1 |
| 1669 | 658.274:640.43 |
машини та обладнання в цілому
підприємства харчової промисловості ресторани |
NONE | Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня : навч. посіб. / О. В. Кузьмін, В. В. Кійко, Л. М. Акімова, С. М. Бондарчук | Херсон : Олди-плюс | 2018 | 276 | Українська | 1/1 |
| 1616 | 72:640.4 |
підприємства готельного типу та громадського харчування
проектування ресторани |
Григоренко, О. М. | Проектування закладів ресторанного господарства : опорний конспект лекцій / О. М. Григоренко, Д. В. Федорова, Н. М. Стукальська | К. : Київський національний торговельно-економічний університет | 2018 | 170 | Українська | 1/1 |
| 1614 | 728.5:640.43 |
підприємства готельного типу та громадського харчування
проектування ресторани |
За ред. Мазаракі, А. А. | HoReCa : у 3-х т. Т. II. Ресторани : навчальний посібник / А. А. Мазаракі, С. Л. Шаповал, С. В. Мельниченко та ін. ; за ред. А. А. Мазаракі | К. : Київський національний торговельно-економічний університет | 2017 | 312 | Українська | 1/1 |
| 1617 | 72:640.4 |
підприємства готельного типу та громадського харчування
проектування ресторани |
NONE | Проектування закладів ресторанного господарства : підручник / А. А. Мазаракі, С. Л. Шаповал, О. М. Григоренко та ін. | К. : Київський національний торговельно-економічний університет | 2017 | 184 | Українська | 1/1 |
| 1579 | 658.274:640.43 |
машини та обладнання в цілому
підприємства готельного типу та громадського харчування ресторани |
Доценко, В. Ф. | Устаткування закладів ресторанного господарства : підручник / В. Ф. Доценко, В. О. Губеня | К. : Кондор | 2017 | 63 | Українська | 1/1 |